Tunus?ta yapılacak Akdeniz Adli Tıp Bilimleri Akademisi Toplantısı duyurusu

İlan Giriş : 11 Şubat 2005 00:34, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Tunus?ta yapılacak Akdeniz Adli Tıp Bilimleri Akademisi Toplantısı duyurusu

Avrupa Adli Antropoloji Topluluğu, Fransa Analitik Toksikoloji Topluluğu, Arap Adli Fizikçiler Birliği ve İslami Tıp Hukuku Organizasyonu?nun işbirliğinde 22-25 Haziran 2005 tarihleri arasında Tunus?un Monastır şehrinde ?Akdeniz Adli Tıp Bilimleri Akademisi İkinci Toplantısı? yapılacaktır.

Çeşitli ülkelerden adli bilimler konularında uzman ve öğrencileri biraraya getirecek olan toplantıda, toplu felaketler, fiziki ve moleküler (DNA) antropolojik tespit, adli toksikolojide yeni eğilimler, patoloji ve biyoloji, kriminoloji, biyolojik terörizm, adli bilimlerin güvenilirlik derecesi, klinik adli tıp, adli psikoterapi tıp hukuku ve etik gibi konuların yanısıra pratik açılımı olan adli tıp sorunlarının toplantı çerçevesinde düzenlenecek çeşitli konferanslar, akademik çalışma sunumları ve eğitim atölye çalışmaları çerçevesinde ele alınması öngörülmektedir.

Sözkonusu toplantıya ülkemizden adli bilimler alanlarında uzmanlar davet edilmekte olup, toplantıya sunulacak olan akademik çalışmaların 26 Şubat 2005 tarihine kadar aşağıda belirtilen internet adresinden temin edilecek katılım formunun doldurulması suretiyle anılan Akademiye yalnızca internet ortamında gönderilmesi gerekmektedir.

Toplantı masrafları katılımcılar tarafından karşılanacak olup, toplantıya ilişkin ilave bilgilere (katılım ücreti, katılımcıların kalması öngörülen otellerin fiyatları vs.) http://www.mafs2005.org internet adresinden ulaşılması mümkündür