İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Bağımsız Değerlendirici Alım İlanı

İlan Giriş : 06 Aralık 2011 09:16, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Bağımsız Değerlendirici Alım İlanı

BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI BAĞIMSIZ DEĞERLENDİRİCİ İLANI

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından TR61 (Isparta, Antalya, Burdur) Düzey 2 Bölgesinde 2011 yılı ve takip eden yıllarda yürütülecek mali destek programlarına başvuruda bulunacak projelerin teknik ve mali değerlendirmesini yapmak üzere bağımsız değerlendiriciler görevlendirilecektir.

Bağımsız Değerlendiricilerde Aranacak Nitelikler:

Bağımsız Değerlendirici olarak görev yapmak isteyenlerin en az lisans düzeyinde mezun olmaları ve başvuruda bulunmak istedikleri Program Başlıkları ile ilgili aşağıda belirtilen alanlarda en az beş yıllık deneyime sahip olmaları gerekmektedir.

Bunun yanında adayların aşağıda yer alan konularla ilgili bilgi ve/veya deneyim sahibi olmaları tercih sebebi olacaktır.

· Proje döngüsü yönetimi ve/veya idari, mali ve teknik konularda proje değerlendirmesi

· Kalkınma Ajansları mevzuatı ve mali yardım usul ve esasları, uygulamaları

· Hibe programı uygulaması ve yönetimi

· Deneyim alanı ile ilgili mevzuat bilgisi

· AB Mali Destek Programları kapsamında proje deneyimi

Başvuru Şekli, Yeri ve Zamanı:

Bağımsız Değerlendirici olarak görevlendirilmek üzere başvuruda bulunmak isteyen adayların http://www.baka.org.tr/bd.php web sitesinde bulunan özgeçmiş formunu 10 Şubat 2011 Cuma Saat: 17:00?ye kadar doldurmaları gerekmektedir.

Başvurusu kabul edilen adaylara tebligat e-posta yoluyla yapılacak olup ayrıca resmi bir yazışma yapılmayacaktır.

Bağımsız Değerlendiricilere yönelik bilgilendirme ve eğitim programı ile ilgili detaylı bilgi daha sonra başvurusu kabul edilen adayların e-posta adreslerine gönderilecektir.

Bağımsız Değerlendiricilerin Seçimi:

Adayların konuyla ilgili uzmanlık ve tecrübeleri, sunacakları detaylı özgeçmişlerinin incelenmesi ve gerekli görüldüğü takdirde mülakat yoluyla tespit edilecektir. Değerlendirme aşamasında gerekli görüldüğü takdirde adaylardan imzalı özgeçmişleri ve destekleyici belgeleri talep edilecektir.

Bağımsız Değerlendiricilerin Görevlendirileceği Yer ve Zaman:

Ajans tarafından yapılan değerlendirmeler ve seçim sonucunda bağımsız değerlendirici olarak hizmet vermesi uygun görülenlere verilecek eğitime ve bağımsız değerlendiricilerin gerçekleştirecekleri değerlendirmelere ilişkin takvim kendilerine e-posta yolu ile bildirilecektir.

Çalışma saatleri 09.00-19.00 arasında olacaktır. Ajansça gerek görülmesi halinde çalışma saatleri mesai saatleri dışında ve hafta sonu da olabilecektir. Tüm bu çalışmalar ?Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı İl Özel İdaresi Yerleşkesi Atatürk Bulvarı Eğirdir Yolu 4. Km. 32200 ISPARTA? adresinde gerçekleştirilecektir.(Bilgi için 0246-224-39-49 nolu telefonu arayınız.)

Bağımsız Değerlendiricilere Yapılacak Ödemeler:

ÜCRETLENDİRME
  Değerlendirme Ücreti Tavanı Diğer Giderler
Kamu Personeli Olmayan Bağımsız Değerlendiriciler Değerlendirilen Proje Başına: Aylık Asgari Ücret Net Tutarının % 25?i ( 2011 yılı ilk yarısı için 144,00 TL) ödenecektir. Şehir dışından geliyorlarsa ulaşım giderleri karşılanacaktır.
Yükseköğretim Kurumları Öğretim Elemanları 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu?nun 37?nci maddesi çerçevesinde ilgili döner sermaye hesabına proje başına Aylık Asgari Ücret Net Tutarının % 25?i (2011 yılı ilk yarısı için 144,00 TL) yatırılacaktır. Şehir dışından geliyorlarsa ulaşım giderleri karşılanacaktır.
Kamu Personeli Statüsünde Olup Değerlendirme Ücreti Alamayan Bağımsız Değerlendiriciler Görevleri ile ilgili gider ve harcamaları (yol, konaklama ve yemek) karşılanacaktır.