Selçuk Üniv. Sosyal Bilimler Enstitüsü tesiz yüksek lisans ilanı

İlan Giriş : 12 Eylül 2011 02:49, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Selçuk Üniv. Sosyal Bilimler Enstitüsü tesiz yüksek lisans ilanı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsünün II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programına aşağıda belirtilen bilim dallarından

2011-2012 Öğretim Yılı Güz Yarıyılında öğrenci alınacaktır.

  Bilim Dalları Kontenjan ALES Puan Türü Başvuru Koşulu
Hukuk Fakültesi Özel Hukuk 40 EA -ALES sınavından ilgili puan türünden en az 55 puan alınmış olması gerekmektedir. - Herhangi bir lisans mezunu istediği bilim dalına başvuru yapabilir. - Yabancı uyrukluların müracaatları kabul edilmeyecektir.
Avrupa Birliği Hukuku 40 EA
Kamu Hukuku 80 EA
İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler 100 SÖZEL
İletişim Bilimleri 50 SÖZEL
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat 50 EA
Modern Parasal İktisat ve Bankacılık 50 EA
Kamu Yönetimi 40 EA
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 40 EA
Uluslar arası İlişkiler 50 EA
İşletme 50 EA
Yönetim Organizasyon 50 EA
Sağlık Kurumları İşletmeciliği 50 EA
Avrupa Birliği 50 EA
Edebiyat Fakültesi Sosyoloji (Formasyon Değildir.) 40 EA
Başvuru Şekli 1- Başvurular 25 Ağustos / 29 Eylül 2011 tarihleri arasında internet aracılığıyla yapılacaktır. ( 29 Eylül 2011 tarihinde saat:17.00 ?de sistem müracaatlara kapatılacaktır.) ( https://enstitu.selcuk.edu.tr/bform/ )
2- Öncelikle müracaat ücretini belirtilen bankaya yatırınız. S.Ü. T.Vakıflar Bankası Nalçacı Şubesi nezdindeki Tıp Şubesi TR09 00015001 5800 7290 482435 numaralı hesaba isim, T.C. kimlik numarası ve Sosyal Bilimler Enstitüsü ibareleri belirtilerek 50 TL yatırılmalıdır . (Türkiye?deki herhangi bir Vakıfbank Şubesinden) Selçuk Üniversitesi hesabı olduğu için havale ücreti ödemeyiniz. Bilgisayar çıktısı, bankamatik işlem dökümü, tahsil ve mahsup fişi ile dekont fotokopisi kabul edilmeyecektir.
3- Kişisel bilgilerinizi, https://enstitu.selcuk.edu.tr/bform/ adresindeki başvuru formuna girerek kaydediniz. Kayıt işleminden sonra kontrol butonu yardımıyla başvurunuzun sonucunu kontrol ediniz.
4- ALES puanının girilmesi: Adaylar ALES puanını sisteme yazacaklardır.
5- Doğabilecek teknik sorunları göz önünde bulundurarak başvurunuzu son günlere bırakmayınız. 6- Başvuru ücreti her ne sebeple olursa olsun iade edilmemektedir.
7- Başvurular İnternet ortamında yapılacak olup ön kayıt için herhangi bir belge teslimi gerekmemektedir.
Değerlendirme ve Sonuçların İlanı 1- ALES puanları sıralanarak kontenjan dahilinde öğrenci alınır
2- Kesin kayıt hakkı kazanan adayların listesi, kesin kayıtta yapılması gerekenler, bilim dalları için ayrı ayrı kayıt tarihleri ve kayıt için gerekli belgeler 30 Eylül 2011 günü saat:16.30?da WEB sayfamız dan ( www.sosyalbil.selcuk.edu.tr ) ilan edilecektir.
Kesin Kayıt 1- Kayıt hakkı kazanan adayların kesin kayıt işlemleri 10-13 Ekim 2011 tarihleri arasında yapılacaktır.
2- Adayların kesin kayıt işlemlerini şahsen yaptırmaları zorunludur. Mazereti sebebiyle gelemeyecek adaylar, bir başka kişiye noterden vekalet vermeleri suretiyle kayıt işlemlerini yaptırabileceklerdir.
3- Toplam ücret harç ve proje bedeli dahil 4000 TL. dır .
Uyarılar ve Açıklamalar 1- Kesin kayıt esnasında ALES sonuçları enstitümüz tarafından kontrol edilecek olup geçersiz puan türleri ve yanlış beyanda bulunanların kayıtları kabul edilmeyecektir.
2- İlanda belirtilen tarihler ve şartlar dışında yapılan müracaatlar kesinlikle kabul edilmeyecektir
3- Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.
4- Kesin kayıt sonrasında öğrenci sayısı yirminin (20) altında olması halinde ilgili program açılmayacaktır.
5- Müracaat ve kesin kayıt işlemleri sırasında hiçbir şekilde bilim dalı değişikliği yapılmayacağından adayların formdaki bilim dalı bölümünün doldurulmasında azami dikkati göstermeleri gerekmektedir.
6- Dersler hafta sonu yapılmakta olup %70 devam mecburiyeti vardır. 7- Dersler 31 Ekim 2011 tarihinde başlayacak olup ders programları belli değildir.