Merkez Bankası Sözleşmeli Sayıcı-Operatör Alım İlanı

İlan Giriş : 11 Eylül 2011 10:47, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Merkez Bankası Sözleşmeli Sayıcı-Operatör Alım İlanı

TÜRKİYE CUMHURİYET MERKEZ BANKASI'NA SAYICI - OPERATÖR ALINACAKTIR

Bankamız teşkilatında sözleşmeli olarak çalıştırılmak üzere, aşağıda şubeler itibarıyla belirlenen kontenjan dahilinde sınavla Sayıcı-Operatör alınacaktır.

1- ADAYLARDA ARANACAK KOŞULLAR

a) Önlisans programlarının, elektrik, elektrik-elektronik, elektronik, mekatronik, makine, muhasebe, bilgisayar destekli muhasebe, bilgisayar teknolojisi, dış ticaret, işletme yönetimi, maliye, bankacılık, bankacılık ve sigortacılık ile banka ve sigorta yönetimi bölümlerinden mezun olmak, (Lisans mezunlarının başvuruları kabul edilmeyecektir.)

b) 2010 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı'ndan 70 ve üzerinde KPSSP93 puanı almış olmak,

c) Son başvuru tarihi itibariyle 30 yaşından büyük olmamak, (23/09/1981 ve daha sonra doğanlar. Bankamız çalışanları için bu şart aranmaz.)

d) Askerlik görevini yapmış olmak, (erkek adaylar için)

e) Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Memurları Yönetmeliği'nin 10. maddesinde belirtilen diğer koşulları taşımak.

2- SINAVLAR

Adayların, başvuru sırasında yapacakları şube tercihleri gözönünde bulundurulmak suretiyle, KPSSP93 puanı en yüksek adaydan başlayarak, yapılacak sıralama sonucuna göre her şube için belirlenen kontenjanın üç katı kadar aday (kontenjana giren son aday ile aynı puanı alan adaylar da dahil) sözlü sınav-mülakata tabi tutulacaktır. Sözlü sınav-mülakatın tarihi, yeri ve sonucu Bankamız internet sitesinde (www.tcmb.gov.tr) ilan edilecektir. (Adaylara ayrıca yazılı olarak duyuruda bulunulmayacaktır.) 3- BAŞVURU Adaylar 12/09/2011 tarihinden 23/09/2011 tarihi çalışma saati sonuna kadar, Bankamız internet sitesi (www.tcmb.gov.tr) İnsan Kaynakları sayfasından elektronik olarak başvuruda bulunacaklardır. Ayrıca adayların başvuru formunda istenilen belgeleri Bankamız internet sitesinde belirtilen şekilde en geç 30/09/2011 tarihine kadar Bankamıza ulaştırmaları gerekmektedir. Belgelerini anılan tarihe kadar ulaştırmayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Başvuru ile ilgili daha fazla bilgiye Bankamız internet sitesinden ulaşılabilir. Şahsen veya posta ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.