Merkez Bankası Sözleşmeli Kadın Sekreter Alım İlanı

İlan Giriş : 11 Eylül 2011 10:43, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Merkez Bankası Sözleşmeli Kadın Sekreter Alım İlanı

TÜRKİYE CUMHURİYET MERKEZ BANKASI'NA SÖZLEŞMELİ KADIN SEKRETER ALINACAKTIR

Bankamız teşkilatında sözleşmeli olarak çalıştırılmak üzere sınavla kadın Sekreter alınacaktır.

1- ADAYLARDA ARANACAK KOŞULLAR

a) Türkiye'de en az dört yıllık eğitim veren veya yurt dışındaki denkliği Yükseköğretim Kurulu'nca tanınmış yükseköğretim kurumlarının, iletişim fakültelerine dahil programlar ile turizm ve otel işletmeciliği programında lisans ya da yüksek lisans eğitimi almış olmak,

b) 2010 veya 2011 yıllarında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı'ndan 70 ve üzerinde KPSSP1 puanı almış olmak,

c) İyi derecede İngilizce bilmek, (son başvuru tarihi itibarıyla son iki yıl içinde, Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (KPDS)'ndan en az 75 veya Test of English as a Foreign Language (TOEFL)'dan en az 530 veya 71 ya da International English Language Testing System'den (lELTS)'den en az 6,5 puan almış veya Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS)'nda en az 45 yabancı dil sorusunu doğru cevaplamış olmak)

d) Son başvuru tarihi itibarıyla 30 yaşından büyük olmamak, (23/09/1981 ve daha sonra doğanlar. Bankamız çalışanları için bu şart aranmaz.)

e) Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Memurları Yönetmeliği'nin 10. maddesinde yazılı diğer nitelikleri taşımak.

2- SINAVLAR

Koşulları sağlayan adaylar, Kamu Personel Seçme Sınavı'ndan aldıkları KPSSP1 puanı en yüksek adaydan başlayarak sıralanacak ve ilk 60 aday (60. adayla aynı puanı alan adaylar dahil) Ankara'da sözlü sınav-mülakata tabi tutulacaktır. Sözlü sınav-mülakata katılacak adaylar ile sınav tarihi ve sonucu Bankamız internet sitesinde (www.tcmb.gov.tr) ilan edilecektir. (Adaylara ayrıca yazılı olarak duyuruda bulunulmayacaktır.) 3- BAŞVURU Adaylar 12/09/2011 tarihinden 23/09/2011 tarihi çalışma saati sonuna kadar, Bankamız internet sitesi (www.tcmb.gov.tr) İnsan Kaynakları sayfasından elektronik olarak başvuruda bulunacaklardır. Ayrıca adayların başvuru formunda istenilen belgeleri Bankamız internet sitesinde belirtilen şekilde en geç 30/09/2011 tarihine kadar Bankamıza ulaştırmaları gerekmektedir. Belgelerini anılan tarihe kadar ulaştırmayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Başvuru ile ilgili daha fazla bilgiye Bankamız internet sitesinden ulaşılabilir.

Şahsen veya posta ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.