Dicle Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 29 Temmuz 2011 08:18, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Dicle Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

Üniversitemiz bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 Tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslarda yer alan Ek 2. Maddesinin (b) fıkrasına göre Kamu Personeli Seçme Sınavı puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel alınacaktır.

Başvuru koşullarına ilişkin genel şartlar, iş talep formu ve diğer detaylar Üniversitemiz web sayfasında mevcuttur.

UNVAN VE NİTELİK ADET AÇIKLAMA
UZMAN TABİP 2 ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI UZMANI OLMAK.
UZMAN TABİP 1 GOGÜS HASTALIKLARI VE TB UZMANI OLMAK.
TEKNİSYEN 1 MESLEK LİSESİNİN BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANINDAN MEZUN OLMAK, BİR ÜNİVERSİTE HASTANESİ OTOMASYON BÖLÜMÜNDE EN AZ 5 YIL ÇALIŞMIŞ OLMAK, PACS VE RIS İLE IĞILI EĞİTİM ALMIŞ OLMAK VE BİR ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE PACS İLE İLGİLİ EN AZ 2 YIL SİSTEM BAKIMI VE YÖNETİCİLİĞİNİ YAPMIŞ OLMAK.
TEKNİSYEN 1 MESLEK LİSESİ VEYA MYO'LARIN MAKINA İLE İLGİLİ ALANLARINDAN MEZUN OLUP, MAKINA TEKNİSYEN VEYA TEKNIKERLIGINI HAKETMIŞ OLMAK, MAKINA BAKIM VE ONARIM ALANINDA EN AZ 2 YIL ÇALIŞTIĞINI BELGELEMEK, BİR ÜNİVERSİTE KONGRE MERKEZİ VEYA SALONLARINDA SES, GÖRÜNTÜ, IŞIK, SOĞUTMA VE ISITMA SİSTEMLERİ KONUSUNDA EN AZ 5 YIL ÇALIŞTIĞINI BELGELEMEK, BİLGİSAYAR SERTİFİKASI OLMAK.
TEKNİSYEN 1 1- KIZ MESLEK LİSESİ MEZUNU OLUP, KIZ MESLEK LİSESİNİN ÇOCUK GELİŞİMİ VE BAKIMI BÖLÜMÜ MEZUNU OLMAK. 2- BİR ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE EN AZ 15 (ONBEŞ) YIL ÇALIŞMIŞ OLMAK