Denizli Selcen Belediyesi İtfaiye Eri Alım İlanı

İlan Giriş : 13 Temmuz 2011 13:33, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Denizli Selcen Belediyesi İtfaiye Eri Alım İlanı

DENİZLİ İLİ ÇAL İLÇESİ SELCEN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

İLK DEFA İTFAİYE ERİ MEMURU ALDI İLANI

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere 21.10.2006 tarih ve 26326 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Belediye itfaiye Yönetmeliği ile 11.04.2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Belediye İtfaiye Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına dair yönetmelikte belirtilen hükümler çerçevesinde Başkanlığımızda münhal bulunan aşağıda sınıfi.unvanı.adedı.KPSS taban puan tüıü belımlen İtfaiye En kadrosuna sözlü sınav ile memur alınacaktır.

ATAMA YAPILACAK KADRO

KATEGORİ SINIFI UNVANI DERECESİ ADET CİNSİYET TABAN PUANI KPSS PUAN TÜRÜ TAHSİLİ

1 GİH İtfaiye Eri 11 1 EK 60 KPSS93 Ön lisans Mezunu Olmak

TOPL AM : 1

BAŞVURU GENEL SARILARI

1-Türk vatandaşı olmak.

2-Sınavın yapıldığı tanh ıtıban ile 35 yaşım doldurmamış olmak.

3-Taıtılma ve ölçülme aç karına soyunarak ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 Metre Kadınlarda 1,60 Metre boyunda olmak ve boyun 1 Mt fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,- ) 10 kilodan fazla fark olmamak.

4-Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış olmak.

5-Kalıcı bulaşıcı hastalığı olmamak ,görevlerini düzenli bir biçimde yapmaya enşel olacak bedence ve akılca bir sakatlıkları bulunmamak.

6-En az Üniversitelerin Ön Lisans bölümü mezunu olmak.

7-Kamu Haklarından mahrum bulunmamak.

8-Öğrencı Seçme Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına 2010 yılı (KPSS) sınavına girmiş ve 60 puan almış olmak.

9-Sağlık açısından kapalı mekan.dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla İtfaiye Teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmak.

SINAVA BAŞVURU :

Başvurular Selcen Belediyesi Muhasebe servisine şahnen yapılacak olup posta ve ınternet ile yapılan başvurular kabul edılmeyecektır.Başvurular 01.08.2011 Pazartesi günü saat 08.30 başlayıp 02.08.2011 Sah günü saat 17.00 da sona erecektir.

SINAV YERİ VE SAATİ :

İtfaiye eri adayları için 09.08.2011 günü saat 14.00 de Belediye Hizmet Binası Başkanlık odasmda sözlü sınav yapılacaktır.Dayanıkhlık tesü sözlü sınavdan sonra vapılacaktır.(Spor ayakkabı ve eşofmanlı gelinecektir.)

SINAVA ÇAĞRILACAK ADAYLARIN AÇIKLANMASI :

KPSS başan sırasına göre sınava çağrılacak adayların listesi Selcen Belediyesi İlan panosuna asılarak yayınlanacaktır.Sınava giriş belgesi Selcen Belediye Başkanlığı Muhasebe Servisinden alınacaktır.

BAŞVURU ESNASINDA İSTENECEK BELGELER

1-Başvuru Dilekçesi.

2-Nüfiıs cüzdan fotokopisi (T.C.Nolu)

3-Öğrenim durumlarım göstenr belgenin aslı veya fotokopisi.

4-Son Altı av içinde çekilmiş 3 adet vesikalık fotoğraf.

5-KPSS 2010 Sınav Sonuç Belgesi.

6-Sabıka kaydı olmadığına dair belge.

7-Hastane veya sağlık ocaklarından alınmış boy ve kilo ölçümüne ilişkin belge.

SINAV KONULARI

1-Türkiye Cumhuriyeti Anayasası

2-Atatürk İlke ve İnkılap Tarihi.

3-657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu

4-Mahalli idareler İle ilgili temel mevzuat

5-Genel Kültür.

6-Dayanıklılık testi

NOT:Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların yanlarında dayanıklılık testi için eşofman ve spor ayakkabı getirmeleri gerekmektedir.

DEĞERLENDİRME :

1-Başvuranlar arasından en yüksek puana sahip adaydan başlamak üzere ilan edilen kadro sayısının 3 katı aday belirlenerek sözlü sınava çağnhr .

2-Sözlü sınavda başarılı olabilmek ıçm :100 üzerinden en az 70 puan almış olmak gerekir .Başan notu .sözlü mülakat sınavında alman nottur.Yüksek puandan başlamak üzere ; Kadro Sayısı kadar ASİL ; Kadro sayısı kadar yedek ÜYE belirlenecektir.

3-Kurum sınavı başarı puam dayanıklılık testi ve sözlü sınav sonucu esas alınarak belirlenir.

4-Memuriyete gınşe esas teşkil edecek sınav sonucu;Kurum sınav başan puanının % 50 sı ile KPSS puanının % 50 si alınmak suretiyle belirlenir.

5-Atama yapılananlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından başan sırasına göre atama yapılacaktır.

6-Sınavı kazanan asil ve yedek adayların isim listesi başan sırasına göre belediye ilan tahtasına asılacaktu.Sınav sonuçlan kazanan adaya vazıh olarak bildirilecektir.

İLANEN DUYURULUR