Muğla Gümüşlük Belediyesi İtfaiye Eri Alım İlanı

İlan Giriş : 09 Temmuz 2011 08:19, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Muğla Gümüşlük Belediyesi İtfaiye Eri Alım İlanı

T.C. BELEDİYE BAŞKANLIĞI

GÜMÜŞLÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞINA İLK DEFA ATANACAK

İTFAİYE ERİ ALIM İLANI

Gümüşlük Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek ürere Belediye İtfaiye Yönetmeliğinin ilgili hükümleri çerçevesinde aşağıda belirtilen kadrolara 05/08/2011 tarihinde saat l0.00'da yapılacak sözlü sınav ile itfaiye Eri alımı yapılacaktır.

SINIFI ÜNVANI DERECESİ ADEDİ CİNSİYETİ EĞİTİM DURUMU TABAN PUAN
G.İH İtfaiye Eri 9 1 E/K Fakülte veya 4 YılIık Yüksek Okul Mezunu 75

BAŞVURU ŞARTLARI

1) Türk vatandaşı olmak,

2) Sınavın yapıldığı tarih itibari ile 30 (otuz) yaşını doldurmamış olmak,

3) Askerlikle ilişkisi bulunmamak,

4) Kamu haklarından mahrum olmamak,

5) Tartılma ve ölçülme aç karaca, çıplak ayaklı olmak kaydıyla erkeklerde en az 1,67 m, kadınlarda en az 1,60 m boyunda olma ve boyun 1 m'den fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg'dan fazla fark olmamak,

6) Sağlık açısından kapalı mekân, dar alan ve yükseklik gibi korkusu olmamak kaydıyla İtfaiye Teşkilatın in çalışma şartlarına uymak,

7) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48*inci maddesindeki genel ve özel şartlara uymak,

8) ÖSYM tarafından 2010 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş ve sınavdan en az 75 puan (KPSS P3) almış olmak

Belediyemize başvuruda bulunan adaylar KPSS başarı puanlarına göre sıralanacak ve en yüksek puanlı adaydan başlanarak alınacak boş kadro sayısının 3 katı oranında aday (üç kişi) sınava çağrılacak olup, adayların listesi www.eurr.u3U1k.frel.tr adresinden yayınlanacaktır.

BAŞVURU SÜRESİ

Başvurular 18/07/2011 günü saat 08:00'da başlayıp 20/07/2011 günü saat 17.00'da sona erecektir. Adaylar başvurularını Gümüşlük Belediyesine şahsen yapacaktır. Eksik bilgi ve belgelerle yapılan ya da nitelikleri uygun olmadığı sonradan tespit edilen başvurular idaremizce "kesinlikle" değerlendirmeye alınmayacak ve ilgililer hakkında Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyusunda bulunulacaktır.

BAŞVURU İÇİN GEREKEN BELGELER

1) KPSS sınav sonuç belgesinin fotokopisi,

2) Nüfus cüzdanı fotokopisi,

3) Son üç ay içerisinde çekilmiş bir adet fotoğraf

4) Öğrenim durumunu gösterir belgenin fotokopisi,

5) Belediyemiz web adresinden tedarik edilerek eksiksiz bir şekilde doldurulacak başvuru formu.

SINAV YERİ ve ZAMANI

Sözlü sınav Belediyemiz Hizmet Binasında 05/08/2011 günü saat 10:00'da, dayanıklılık testi ise Belediyemiz Spor Tesislerinde saat 1l:30'da yapılacak, sözlü sınava çağrılan adayların sınav giriş kartları beyan edilen adreslere posta yolu ile gönderilecek, sınav giriş kartı olmayan adaylar sınava alınmayacaktır. Adayların sınav günü spor ayakkabısı, eşofman, sınav giriş kartı ile nüfus cüzdanlarını yanlarında bulundurmaları zorunludur. Sınav sonuçlan Belediyemiz web adresinden adaylara duyurulacak ve yazılı olarak adreslerine gönderilecektir.

SINAV KONUSU

1) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,

2) Atatürk ilke ve İnkılâpları,

3) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu,

4) Mahalli İdarelerle ilgili temel mevzuatlar.

5) İtfaiye Yönetmeliği

6) Dayanıklılık Testi

DEĞERLENDİRME

Sözlü sınav değerlendirmesi 100 tam puan üzerinden yapılacak olup değerlendirme sonucunda 70 ve üzerinde puan alamayan adaylar başarı sız sayılacaktır. En yüksek başar, notunu alan birinci aday asil, ikinci ise yedek aday olarak belirlenecektir. Asil ve yedek adayın isimleri www.gumusluk.bel.tr adresinden yayınlanacak ve adayların adreslerine yazılı olarak bildirilecektir. Belirlenen süre içerisinde başvurusunu yapmayan ya da ataması yapılan ancak görevine başlamayan adayın yerine yedek aday atanacaklar.

İlanen duyurulur