Balıkesir il tarım müdürlüğü 5 teknik eleman alacak

İlan Giriş : 08 Temmuz 2011 00:59, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Balıkesir il tarım müdürlüğü 5 teknik eleman alacak

BALIKESİR İL TARIM MÜDÜRLÜĞÜ

Hayvancılığın Desteklenmesi Hakkında 2011/1430 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ve 2011/26 sayılı Hayvancılık Desteklemeleri Hakkında Uygulama Esasları Tebliği ile Bakanlığımız Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü?nün 14.06.2011 tarih, 679 sayılı Olur?ları ile yayınlanan talimat ile uygulamaya konulan ?Ülkesel Küçükbaş Hayvan Islahı Projesi? kapsamında, ilimizde geliştirilmesi ve ıslahı planlanan Karacabey Merinosu, Kıvırcık Koyunu ve Kılkeçisi ırklarının ıslahı projelerinde istihdam edilmek üzere, aşağıda belirtilen niteliklere sahip 5(Beş) adet Proje Teknik Elemanı alımı yapılacaktır.

Müracaatlar 15.07.2011 tarihi mesai bitimine kadar İl Tarım Müdürlüğü Proje ve İstatistik Şube Müdürlüğü?ne şahsen yapılması gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılacak müracaatlar değerlendirmeye alınmayacaktır. Mülakat sınavı 18.07.2011 tarihinde saat 14:00 da Balıkesir İl Tarım Müdürlüğü toplantı salonunda yapılacaktır.

İlanen Duyurulur.

Projede istihdam edilecek proje teknik elemanının nitelikleri:

1-T.C. vatandaşı olması,

2-Türkiye?de bulunan üniversiteler ile bunlara denkliği kabul edilen yurtdışında kurulu üniversitelerin ziraat fakültesi zootekni bölümü ile veteriner fakülteleri öncelikli olmak üzere, meslek yüksek okullarının ziraat ve veteriner bölümlerinden mezun olması (Küçükbaş ve büyükbaş hayvan yetiştirme ve ıslahı konusunda yüksek lisans ve doktora yapmış veya yapıyor olması tercih sebebidir),

3-Askerlikle ilişkisinin bulunmaması,

4-Arazi çalışmalarını yürütmeye engel halinin bulunmaması,

5-Kamu hizmetlerinden yasaklanmamış olması,

6-En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olması (projede kullanabileceği bir araca sahip olması tercih sebebidir),

7-İstihdam edilecek alan dışında hiçbir işte çalışmıyor olması,

8-Projenin yürütüleceği il veya ilçede ikamet etmesi (proje materyalinin yoğun bulunduğu yerleşim yerinde ikamet etmesi tercih sebebidir).

Başvuruda İstenecek Belgeler:

1-Müracaat dilekçesi,

2-Diploma / Çıkış Belgesinin tasdikli sureti,

3-Nüfus cüzdanı sureti (onaylı-fotoğraflı),

4-Askerlikle ilgili durumunu gösterir belge,

5-İkametgah belgesi,

6-Sürücü belgesi,

7-Özgeçmiş, varsa yüksek lisans, doktora mezuniyet belgesi,

8-Sabıka kaydı.