Uludağ Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanı- İptal edildi

İlan Giriş : 14 Haziran 2011 11:19, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Uludağ Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanı- İptal edildi

4/B'li Personel Alım İlanı İptali Hakkında Açıklama

Üniversitemiz birimlerine 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/b maddesi uyarınca sözleşmeli personel alımı ile ilgili 08.06.2011 tarihinde yayınlanan ilan, 4/b statüsündeki mevzuat değişikliği nedeniyle iptal edilmiştir.

Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

PERSONEL (4/B'Lİ) ALIM İLANI

657 Sayılı Kanunun 4/B ve 28 Haziran 2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazete' de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalışmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslarına Ek 2 nci maddesinin b bendine göre (KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak kaydıyla) Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığında görevlendirmek üzere sözleşmeli personel yerleştirmesi yapılacaktır.

UNVAN KODU POZİSYON ÜNVANI (GÖREV YERİ) ADEDİ ÖĞRENİM DURUMU VE ARANAN NİTELİKLER
110201 Teknisyen (Basımevi Müdürlüğü) 1 E.M.L. Matbacılık Bölümü Mezunu,Erkek,Bedenen çalışmasına mani engeli bulunmadığınıtam teşekküllü devlet hastanesinden belgelemeli,Kamu Kurumu Matbaaları Ofset Baskı bölümünde en az 2 yıl çalışmış.
110202 Diğer Teknik Hizmet Personeli (Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ) 1 Meslek Yüksek Okullarının Bilgisayar Teknolojisive Proğramlama Bölümü Mezunu,Windows (XP,VİSTA,SEVEN,SERVER) LİNUX,Microsoft Office, Microsoft Frontpage,Dreamweaver, Photoshop, SQL, PHP,Visual Basic konusunda çalışmış,Üniversitelerin Bilgi İşlem Daire Başkanlığında enaz2 yıl çalışmış.
110203 Büro Personeli (İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı) 1 Lisans mezunu,M.E.B.' dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası Sahibi,Kamu İhale mevzuatı hakkında eğitim almış,Üniversitelerin Satınalma birimlerinde enaz 2 yılçalışmış.
110204 Büro Personeli (İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı) 1 Lisans mezunu,Gümrük müşavir yardımcılığı stajını tamamlamış,Bilge ve Edi proğramlarını bildiğini belgelemeli,Erkek,Gümrük müşavir yardımcılığı stajını tamamladıktansonra bu alanda en az 1 yıl çalışmış.
110205 Büro Personeli (Sosyal Tesisler ve İşletmeler Müdürlüğü Kız Öğrenci Yurdu ve Misafirhane) 1 Meslek Yüksek Okullarının Turizm OtelcilikBölümünden Mezun,Kadın,M.E.B.' dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni SertifikasıSahibi,M.E.B.' dan Onaylı İngilizce Sertifikası Sahibi,Kamu kurumu yurtlarında Büro Personeli olarakenaz 2 yıl çalışmış.
110206 Büro Personeli (Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı) 1 Önlisans mezunu,M.E.B.' dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni SertifikasıSahibi,Say 2000İ ve T.T.S. Proğramlarını Bildiğini Belgelemeli,Kamu kurumlarında Büro Personeli olarak enaz 2 yılçalışmış.
110207 Destek Personeli (Kreş ve Anaokulu Müdürlüğü) 1 Lise mezunu,Kadın,Kamu Kurumlarının Kreş ve Anaokullarında BüroPersoneli olarak en az 2 yıl çalışmış.
110208 Destek Personeli (İç Hizmetler Müdürlüğü Şöför) 1 Lise mezunu,Erkek,B + G (Kazıcı - Yükleyici) sınıfı sürücü Belgesi Sahibi,Araç kullanmasına mani engeli bulunmadığınıtam teşekküllü devlet hastanesinden belgelemeli,Gece ve Haftasonu Resmi Tatil günlerinde çalışmasınaengel durumu olmamalı.
110209 Destek Personeli (Kreş ve Anaokulu Müdürlüğü Bakıcı Teyze) 2 Lise mezunu,Kadın,Kamu Kurumlarının Kreş ve Anaokullarında BakıcıTeyze olarak enaz 2 yıl çalışmış.
110210 Destek Personeli (Basımevi Müdürlüğü) 1 Lise mezunu,Erkek,3308 Sayılı Kanuna Göre Matbacılık (Genel) DalındaUstalık Belgesine Sahip,Bedenen çalışmasına mani engeli bulunmamadığınıtam teşekküllü devlet hastanesinden belgelemeli,Kamu Kurumu Matbaaları Ofset baskı bölümünde en az 2 yıl çalışmış.
110211 Destek Personeli (Sosyal Tesisler ve İşletmeler Müdürlüğü Öğrenci Yurtları) (BURSA) 6 Lise mezunu,Erkek ve evli,Gece ve Haftasonu resmi tatil günlerinde nöbettutmasına engel teşkil edebilecek durum olmamalı,Görev yapacakları yerde ikamet (Bursa) ediyor olmalı,Bedenen çalışmasına mani engeli bulunmamadığınıtam teşekküllü devlet hastanesinden belgelemeli,B-C-E Sınıfı sürücü belgelerinden birine sahip olmalı.
110212 Destek Personeli (Sosyal Tesisler ve İşletmeler Müdürlüğü Yenişehir Öğrenci Yurdu) 1 Lise mezunu,Erkek ve evli,Gece ve Haftasonu resmi tatil günlerinde nöbettutmasına engel teşkil edebilecek durum olmamalı,Görev yapacakları yerde ikamet ediyor olmalı,Bedenen çalışmasına mani engeli bulunmadığınıtam teşekküllü devlet hastanesinden belgelemeli,B-C-E Sınıfı sürücü belgelerinden birine sahip olmalı.

Not: Adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri 1 (bir) ay içerisinde fesh edilecektir.

BAŞVURU YAPACAK ADAYLARDA ARANAN KOŞULLAR

1-) Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak,

2-) 657 Sayılı Kanunun 48 nci Maddesinde belirtilen genel şartlara haiz bulunmaları,

3-) 2010 yılı KPSS (B) grubu sınavlarından Lisans mezunları için 2010 yılı KPSSP3, Önlisans Mezunları,

Ortaöğretim Mezunları için 2010 yılı KPSSP94 puanı esas alınacaktır

4-) Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 4/b li olarak çalışıyor olmamak.

5-) Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış, yahut para cezasına çevrilmiş

veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile bir cürümden

hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak,

6-) Erkeklerde askerlik görevini yerine getirmiş olmak,

7-) Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,

8-) 657 Sayılı Kanunun 53 ncü Maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına

engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak.

9-) Adaylar istenen şartları belgelendirmelidir.

BAŞVURU ŞEKLİ YER VE ZAMANI

1-) Adayların bu ilanın gazate' de yayım tarihinden itibaren 15 gün içerisinde diploma fotokopisi, 2010 yılı KPSS (B) grubu sınav sonuç puanını belirten belge, fotoğraf (son 6 ay içinde çekilmiş), İstenilen şartlara ilişkin belgeler Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığından temin edecekleri İş Başvuru Formu ve Özgeçmişleri ile birlikte eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra şahsen başvurmaları gerekmektedir. Sadece bir ünvan için başvuru yapılacaktır. Birden Fazla yapıldığı takdirde her iki başvuruda geçersiz sayılacaktır. Posta ile yapılan müracatlar kabul edilmeyecektir.

2-) Adayların Uludağ Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir

3-) Yerleştirilen adaylar Uludağ Üniversitesi web sayfası (www.uludag.edu.tr) adresinde ilan edilecektir

4-) Yerleştirilmesi ilan edilen adayların ilan tarihinden itibaren 7 gün içerisinde aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte şahsen başvurmaları gerekmektedir.

a) 10 Adet vesikalık fotoğraf (son 6 ay içinde çekilmiş)

b) 2 adet nufus cüzdan fotokopisi

c) İkametgah belgesi

d) Adliyeden sicil temiz kağıdı

e) Diploma asıl ve fotokopisi

f) SSK numarası (daha önce çalışmış adaylar dan talep edilir)

g) Sürücü Belgesi

h) Başvurduğu kadroda belirtilen diğer belgeler

i) Askerlikle ilişkisinin bulunmadığına dair terhis belgesi (Erkekler için)

j) Başvurulan kadro ile ilgili olarak son 1 yıl içerisinde herhangi bir kamu kurumunda

sözleşmeli (4/B) personel olarak çalışmadığını beyan eden dilekçe.

İlanın Yayınlandığı Tarih-Gazete: Posta Gazetesi - 08.06.2011

Son Başvuru Tarihi: 22.06.2011 Çarşamba