Eğitim Hastanelerinde uzmanlığını kazananların uzmanlığa atanmasına ilişkin ilan

İlan Giriş : 22 Ekim 2004 13:36, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Eğitim Hastanelerinde uzmanlığını kazananların uzmanlığa atanmasına ilişkin ilan

Sağlık Bakanlığına bağlı Eğitim Hastanelerinde uzmanlığını kazananların ilk defa uzman hekim atama kurası

Tıpta Uzmanlık Tüzüğü Hükümlerine göre Bakanlığımıza bağlı Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde uzmanlık eğitimi tamamlayıp ilk defa uzman olarak atanacak tabiplerin Atama ve Nakil Yönetmeliğinin 22 nci maddesine göre Bakanlığımızca ilan edilen münhal kadrolara kura ile atamalar yapılacak olup; atanacak tabiplerin, ilan edilen münhal yerlerden en çok beş yer tercih ederek 21 Ekim-27 Ekim 2004 tarihleri arasında mesai bitimine kadar bağlı bulundukları İl Sağlık Müdürlüklerine Bakanlığımız web Sitesinde bulunan dilekçe formatına uygun olarak müracaat etmeleri gerekmektedir. Müracaat dilekçelerine ilişkin veri girişleri, adayların sicil numaraları ile birlikte İl Sağlık Müdürlükleri tarafından yapılacak olup, müracaatlar bizzat ilgili Sağlık Müdürlükleri Personel Şube Müdürleri tarafından 28 Ekim 2004 günü mesai bitimine kadar Bakanlığımıza ulaştırılacaktır.

Bakanlığımız Eğitim ve Araştırma Hastanelerinden 13 Eylül 2004 (Dahil olmak üzere) tarihine kadar uzmanlıklarını alıp, halen asistan kadrosunda çalışanların bu kuraya müracaat etmeleri zorunludur. İlgili Sağlık Müdürlüklerince kuraya girmesi gereken asistanlara gerekli tebligatın yapılarak biri Sağlık Müdürlüklerinde kalacak biri de Bakanlığa gönderilecek şekilde 2 nüsha halinde tebliğ-tebellüğ belgeleri tanzim edilecektir.

Kura 03 Kasım 2004 tarihinde saat 10:30?da Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda gerçekleştirilecektir.

Başvuru Formu

Açıklanan Kadrolar