Hacettepe Ünv. Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 01 Mayıs 2011 13:39, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Hacettepe Ünv. Sözleşmeli Personel Alım İlanı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin olarak 28 Haziran 2007 tarihli Resmi Gazete?de 26566 Sayı ile yayımlanan esasların Ek 2. Maddesi (b) bendinde belirtilen yönteme göre Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı?nda görevlendirmek üzere Kamu Personeli Seçme Sınavı (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel alınacaktır.

Pozisyon Sayı
Büro Personeli (Lisans-1) 2
Büro Personeli (Lisans-2) 6
Büro Personeli (Lisans-3) 1
Büro Personeli (Lisans-4) 2
Büro Personeli (Lisans-5) 2
Büro Personeli (Ön lisans-1) 3
Büro Personeli (Ön lisans-2) 4
Büro Personeli (Lise) 2
Destek Personeli (Garson) 6
Destek Personeli (Aşçı) 12
Destek Personeli (Dozer Operatörü) 1
Destek Personeli 3
Teknisyen 2
Sağlık Teknikeri 3

ARANILAN GENEL KOŞULLAR

(1) Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,

(2) Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış, yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile, bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak,

(3) Sınav tarihi itibariyle 18 (on sekiz) yaşını tamamlamış olmak,

(4) Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya erteletmiş olmak,

(5) 657 sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürlü bulunmamak,

(6) Alım yapılacak branşlarda belirlenen orta öğretim, fakülte veya yüksek okullardan mezun olmak,

(7) Haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dahil) şartını kabul etmek.

Önemli Not: 5917 sayılı Kanunun 47. Maddesinin 5. Fıkrası a (2) bendi gereğince, sözleşmeli olarak istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.

ÖĞRENİMLE İLGİLİ KOŞULLAR

(1) a- Büro Personeli (Lisans 1) Pozisyonu İçin; Üniversitelerin 4 yıllık İktisat-İşletme veya Maliye bölümü mezunu olup, tekdüzen muhasebe sistemi ve 4734 sayılı kamu ihale mevzuatına hakim olup alanlarında en az 5 yıllık deneyime sahip olmak.

b- Büro Personeli (Lisans 2) Pozisyonu İçin; Üniversitelerin herhangi bir lisans programından mezun olmak.

c- Büro Personeli (Lisans 3) Pozisyonu İçin; Spor Bilimleri ve Teknolojisi Mezunu olmak, spor masajı uzmanlık sertifika sahibi olup, bu alanda en az 2 yıl spor masörlüğü yaptığını belgelemek.

d- Büro Personeli (Lisans 4) Pozisyonu İçin; Spor Bilimleri ve Teknolojisi lisans programından mezun olmak.

e- Büro Personeli (Lisans 5) Pozisyonu İçin; Üniversitelerin herhangi bir lisans programından mezun olup, yabancı dil (İngilizce) için, üniversitelerin hazırlık sınıflarını başarmış olmak veya KPDS/ÜDS sınavından en az 70 puan aldığını geçerlilik süresi dolmamış sınav sonucu ile belgelemek.

f- Büro Personeli (Ön lisans-1) Pozisyonu İçin; Üniversitelerin işletme, Büro Yönetimi, Halkla İlişkiler ön lisans programlarından mezun olmak.

g- Büro Personeli (Ön lisans-2) Pozisyonu için; Turizm-Otelcilik, Ağırlama Hizmetleri ön lisans programından mezun olmak

h- Büro Personeli (Lise) Pozisyonu İçin; Ortaöğretim kurumlarının Resepsiyon (Ön büro) alanından mezun olmak.

(2) Destek Personeli (Garson) Pozisyonu İçin; Ortaöğretim kurumlarının Servis, Servis Hizmetleri (Garson) alanlarından mezun olmak veya Genel Lise mezunu olup (Teknik ve Sağlık Meslek Liseleri Hariç) Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika sahibi olmak, en az 2 yıl garson olarak deneyim sahibi olduğunu kanıtlayıcı belge ile birlikte sigorta kaydını kanıtlamak. (Erkek aday tercih edilecektir.)

(3) Destek Personeli (Aşçı) Pozisyonu İçin; Orta öğretim kurumlarının Aşçılık alanından mezun olmak veya Genel Lise mezunu olup (Teknik ve Sağlık Meslek Liseleri Hariç) Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika sahibi olup, en az 2 yıl aşçı olarak deneyim sahibi olduğunu kanıtlayıcı belge ile birlikte sigorta kaydını kanıtlamak. (Erkek aday tercih edilecektir.)

(4) Destek Personeli (Dozer Operatörü) Pozisyonu İçin; Lise Mezunu olmak, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı İş Makineleri bonservis sahibi olup, G sınıfı ehliyet sahibi olmak. Kullanacağı iş makinesi kullanımı bakımı ve onarımı deneyimine sahip olmak. Çalıştığı makinelerde çıkan arızaya anında müdahale yeteneği olmak.

(5) Destek Personeli Pozisyonu İçin; Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak. (Bu pozisyona başvuru yapacak adaylar yemekhane ve mutfak bulaşıkhanelerinde görevlendirileceklerinden tercihen erkek aday tercih edilecektir.)

(6) Teknisyen Pozisyonu İçin; Ortaöğretim kurumlarının Bilgisayar İşletimi Teknisyenliği, Bilişim Teknolojileri alanlarının birinden mezun olmak. Bilgisayar bakım ve onarımlarıyla ilgili deneyim sahibi olmak

(7) Sağlık Teknikeri Pozisyonu için; Acil Bakım Teknikerliği, Acil Yardım Teknikerliği, Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği, Paramedik önlisans programlarının birinden mezun olmak.

BAŞVURU YERİ, ŞEKLİ ve ZAMANI

(1) 2010 yılında yapılmış KPSS sınavından ortaöğretim mezunları için KPSSP94, Ön lisans mezunları için KPSSP93, lisans mezunları için KPSSP3 puanlarına bakılacaktır. Adaylar başvurularını www.sksdb.hacettepe.edu.tr web adresinde bulunan İş Talep Formunu tam ve eksiksiz doldurarak çıktısı ile birlikte KPSS Sınav sonuç belgesinin aslı ve fotokopisi, Yabancı Dil sınav sonuç belgesinin aslı ve fotokopisi, diplomanın aslı ve fotokopisi, erkek adaylar için askerlik terhis/tecil/muafiyet belgesinin aslı ve fotokopisi ile birlikte Hacettepe Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı?na gazetedeki ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde şahsen başvurmaları gerekmektedir.

(2) Adaylar yukarıda belirtilen pozisyonlardan sadece birine başvuru yapabileceklerdir.

(3) Adayların posta yoluyla yapacakları başvurular kabul edilmeyecektir.

(4) Başvuru için istenen belgeleri eksik getiren, başvuru tarihini geciktiren veya nitelikleri uygun olmayan adayların müracaatlarına işlem yapılmayacaktır.

(5) Sonuçlar KPSS puan sıralaması dikkate alınarak en geç 7 iş günü içinde www.sksdb.hacettepe.edu.tr web adresinde yayınlanacaktır.

(6) Başarılı adayların listesi, işe başlamaları için gerekli evrak, başvuru zamanı ve yeri ile ilgili bilgilerin www.sksdb.hacettepe.edu.tr adresinden takip edilmesi gerekmektedir.