Oyakbank Müfettiş Yardımcılığı Sınav İlanı

İlan Giriş : 05 Eylül 2004 00:00, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Oyakbank Müfettiş Yardımcılığı Sınav İlanı

Aşağıdaki ilana ilişkin görüş alış verişi için forum bölümü KPSS-A kategorisini kullanabilirsiniz.

Kariyerinize OYAK BANK'ta MÜFETTİŞ YARDIMCISI olarak başlamanızı öneriyoruz.

Sınav Bilgisi

Oyak Bank Müfettiş Yardımcılığı sınavı için, yalnızca web sayfamızda yer alan "Müfettiş Yardımcılığı Başvuru Formu" aracılığıyla yapılan başvurular değerlendirmeye alınacaktır.

Başvurulara ilişkin sonuçlar yine web sayfamızdan takip edilmelidir. İlanımızda belirtilen kriterlere uygun olan adaylar başvuru tarihini takip eden 3.günden itibaren, başvuru numaraları ve şifreleri aracılığıyla, Başvuru Formunun sağ üst köşesinde yer alan mesaj pencerisinden "Sınav yeri, tarihi ve saati" bilgisine ulaşabileceklerdir. Uygun olmayan adaylar için aynı yerde "Sınava katılım kriterlerine uygun değil" bilgisi yer alacaktır.

Sınav; Genel Yetenek ve İş Profili Uygunluk Testlerinden oluşmakta olup, 26.9.2004 tarihinde İstanbul, Ankara ve İzmir?de yapılacaktır.

Sınavda başarılı olan adaylar Ekim ayı içerisinde mülakata davet edilecektir. Mezun oldukları üniversite ve yüksek lisans programları nedeniyle yabancı dil muafiyeti olmayan adayların TOEFL, TOEIC ve IELTS sınav sonuç belgelerini mülakat aşamasında ibraz etmeleri gerekmektedir.

Müfettiş Yardımcıları bu görevlerine başlamadan önce eğitim programına tabi tutulacaklardır.

GİRİŞ KOŞULLARI

Türkiye'deki veya yetkili makamlarca onaylanmış yurt dışındaki üniversitelerin,

- Öğretim dili İngilizce olan 4 yıllık örgün yüksek öğretim lisans eğitimi veren fakültelerinin İktisat, İşletme, Hukuk, Maliye, Çalışma Ekonomisi, Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi, Kamu Yönetimi, Ekonometri, İstatistik, Bankacılık ve Finans Bölümleri ile Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği ve Sistem Mühendisliği Bölümlerini,

- Öğretim dili İngilizce olan diğer bölümlerinden mezun olmakla birlikte yukarıda belirtilen bölümlerinde en az iki yıllık master programını bitirmiş veya 1.10.2004 tarihinden önce bitirecek olmak,

- Öğretim dili Türkçe olan, 4 yıllık örgün yüksek öğretim lisans eğitimi veren fakültelerinin yukarıdaki bölümlerinden birini bitirmiş veya 1.10.2004 tarihinden önce bitirecek olanların TOEFL sınavından yeni sisteme göre en az 213 (eski sisteme göre en az 550) puan veya IELTS sınavından en az 7 puan veya TOEIC sınavından en az 750 puan almış olmaları gerekmektedir. Sınav sonuç belgeleri mülakat aşamasında ibraz edilmelidir. Son 2 yıl içerisinde alınan belgeler geçerli olacaktır.

Bankaca ayrı bir yabancı dil sınavı yapılmayacaktır.

- 1.1.1977 ve sonrası doğumlu olmak,
- Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış veya sınav tarihinden itibaren en az 1 yıl tecilli olmak,
- T.C vatandaşı olmak,
- Kamu haklarından yoksun bulunmamak,
- Türkiye'nin her yerinde görev yapmaya ve seyahat etmeye elverişli olmak.

BAŞVURU ve SINAV

Detaylı bilgi ve başvuru için adayların 19 Eylül 2004 tarihine kadar www.oyakbank.com.tr adresinde İnsan Kaynakları başlığının altında yer alan ilan aracılığıyla ?Müfettiş Yardımcısı Başvuru Formu?nu doldurmaları rica olunur. Yalnızca internet aracılığı ile yapılan başvurular değerlendirilmeye alınacaktır.

Sınav; genel yetenek ve iş profili uygunluk testlerinden oluşmakta olup, 26 Eylül 2004 tarihinde yapılacaktır.