İngiltere merkezli London School of Business and Finance'tan Türk öğrencilere yüksek lisans bursu

İlan Giriş : 02 Şubat 2011 12:06, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İngiltere merkezli London School of Business and Finance'tan Türk öğrencilere yüksek lisans bursu

İngiltere'nin saygın İşletme ve Finans okullarından (LSBF) London School of Business and Finance eğitime destek programları kapsamında Türk öğrencilere online yüksek lisans eğitimlerinde £5,000 (Sterlin) karşılıksız burs olanağı sağlıyor. Her yıl dünyanın farklı bir ülkesindeki öğrencilerin yararlandığı burslar için bu yıl sıra Türk öğrencilerde.

MBA £14,500 £8,250 MSc Finance £13,500 £7,500

Örgün eğitimde ise bir Türk öğrencinin elde edebileceği burs tutarı da yine £5,000 Sterlin'e kadar çıkabiliyor. Burslar toplam eğitim harcından düşülüyor ve böylece öğrencilere İngiltere'de oldukça uygun bütçeyle kaliteli eğitim alma imkânı sunulmuş oluyor.

London School of Business and Finance'in Londra'nın en dinamik okullarından biri olarak saygınlığını sürdürmesinde Kent Prensi Michael George Charles Franklin önemli bir rol oynuyor. Okulun hamisi olarak görülen Prens Michael, Londra'yı ve LSBF'i İşletme Yönetimi ve Finans eğitiminde dünyanın sayılı merkezleri arasına taşımak için çeşitli ülkelerden Londra'ya yüksek lisans yapma amacıyla giden ve gelecek vaat eden öğrencileri özel burs programlarıyla destekliyor.

Yüksek lisans programları ile daha önce Business Week ve The Economist'in okullar sıralamasında üst sıralarda yer almayı başaran okul Financial Times?ın 2010 sıralamasında Online MBA?de dünyanın en iyi 19. eğitim kurumu seçilirken geçtiğimiz ay yapılan MSc Finance sıralamasında da 4. lük unvanı kazandı.

LSBF On-Line Eğitim Programları

MBA MBA General ,MBA Finance, MBA Accounting, MBA Islamic Banking and Finance, MBA Marketing, MBA Project Management, MBA HR Management, MBA Sales Management, MBA International Business, MBA E-Business, MBA IT Management.

MSc MSc Finance, MSC Banking and Investment Securities, MSc Finance and Accounting, MSc Finance, Mergers and Acquisitions, MSc Finance and Investment Management, MSc Finance and Fund Management, MSc Finance and Risk Management, MSc Finance and International Banking, MSc Marketing, MSc Marketing, MSc E-Marketing, MSc in Marketing and Management, MSc Marketing and International Business, MSc Marketing and Advertising.

Başvuru Koşulları: Lisans Diploması, Transkript, Özgeçmiş, İş ve Akademik Referanslar, TOEFL IBT 94 veya IELTS 6,5.

Başlangıç Tarihleri: Her yıl Ekim, Nisan, Ocak, Temmuz.

LSBF'te On Line Eğitim Ayrıcalıkları: Stüdyo kalitesinde ders video çekimleri; 24 saat öğrenci destek hizmeti; Canlı yayınla çok kültürlü sınıflar; İnteraktif (öğretmen ve diğer öğrencilerle iletişim) ders işleme metodu.