Ordu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

İlan Giriş : 17 Ocak 2011 08:04, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Ordu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

T.C. Ordu Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemize, 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği Hükümlerine göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere Öğretim Üyesi alınacaktır. Adayların, 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartları taşımaları gerekmektedir.

Doçent adaylarının; Başvuru Formuna (www.odu.edu.tr adresinden ulaşılabilir), özgeçmişleri, 6 fotoğrafını, Nüfus Cüzdanı fotokopisi ve lisans, yüksek lisans, doktora ve doçentlik belgelerinin onaylı suretleri, yayın listesini, tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği doktora çalışmalarını, Üniversiteye katkılarını kapsayan ve belgeleyen 4 takım dosya ile Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir. (Herhangi bir kamu kurumunda çalışanların, çalıştıkları kurularından alacakları onaylı ?Hizmet Belgesini? dosyalarına eklemeleri zorunludur.)

MÜRACAAT YERİ : Adayların Üniversitemiz Rektörlüğüne (Personel Daire Başkanlığı) ŞAHSEN başvurmaları gerekmektedir.

MÜRACAAT TARİHİ : Adayların müracaat süresi ilanın Resmi Gazete ve Ulusal Gazetede yayınlandığı tarihten itibaren (en son yayınlanan ilan dikkate alınacaktır) 15 gündür.

Birimi Bölüm/Anabilim Dalı Unvanı Adet K/D Açıklama
Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimler/ Protetik Diş Tedavisi Doç. Dr. 1 2 Protetik Diş Tedavisi alanında Doçentlik unvanı almış olmak.