Gaziantep Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 12 Ocak 2011 11:42, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Gaziantep Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İLAN

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin olarak 28 Haziran 2007 Tarihli Resmi Gazete?de 26566 Sayı ile yayımlanan esasların Ek 2. Maddesi (b) bendinde belirtilen yönteme göre Üniversitemiz Hastanelerinde görevlendirilmek üzere 2010 Kamu Personeli Seçme Sınavı (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen niteliklerde sözleşmeli personel alınacaktır.

UNVANI ALINACAK PERSONEL SAYISI ARANILAN NİTELİKLER
Hemşire 5 İlgili Yüksekokulların veya Fakültelerin Hemşirelik programından mezun olmak. En Az 2 (İki) Yıl Yenidoğan Yoğun Bakım Deneyimli Olmak ve Belgelemek NRP (Neonatal Resussitasyon Programı)ve ya Yenidoğan Yoğun Bakım Sertifikası almış olmak ve belgelemek .
Hemşire 2 İlgili Yüksekokulların veya Fakültelerin Hemşirelik programından mezun olmak. Allogenik ve otolog Kemikiliği Nakil yapan bir Merkezde en az altı ay çalışmış olmak ve Belgelemek
Hemşire 6 İlgili Yüksekokulların veya Fakültelerin Hemşirelik programından mezun olmak. En Az 1 (Bir) Yıl Çocuk Servisinde Deneyimli olmak ve Belgelemek
Hemşire 3 İlgili Yüksekokulların veya Fakültelerin Hemşirelik programından mezun olmak. En Az 1 (Bir) Yıl Ameliyathane Hemşireliği Deneyimi olmak ve Belgelemek
Hemşire 6 İlgili Yüksekokulların veya Fakültelerin Hemşirelik programından mezun olmak. En Az 1 (Bir) Yıl Yoğun Bakım Deneyimi Olmak ve Belgelemek
Hemşire 78 İlgili Yüksekokulların veya Fakültelerin Hemşirelik programından mezun olmak.

BAŞVURU YAPACAK ADAYLARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

1- T.C. Vatandaşı olmak,

2- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

3- Taksirli suçlar hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlar, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından hükümlü bulunmamak,

4- Erkek adaylar için muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak,

5- 657 Sayılı Kanunun 53. madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak.

6-Sınav tarihi itibariyle en az on sekiz(18) yaşını tamamlamış olmak ve otuz beş (35) yaşından gün almamış olmak.

7- 2010 KPSS sınavına girmiş olmak.

8- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

MÜRACAAT ŞEKLİ, YERİ ve ZAMANI

1- Adaylar, ilanın gazetede yayımladığı tarihten itibaren 15 gün içinde (mesai bitimine kadar) www.gantep.edu.tr sayfasında örneği verilen dilekçe, özgeçmiş, mezuniyet belgesi (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere) nüfus cüzdan fotokopisi ve 2010 KPSS (B) grubu puan belgesi ile birlikte Gaziantep Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta yoluyla müracaat etmeleri gerekmektedir. İlan süresinin bitiminden itibaren postadaki gecikmeler değerlendirmeye alınmayacaktır.

2- İlanda belirtilen niteliklerden sadece bir tanesine müracaat edilecektir.

3- Bu ilanın yayımından önce yapılmış olan müracaatlar geçersizdir.

DEĞERLENDİRME VE SONUÇLARIN İLANI:

1- KPSS (B) grubu puan sıralamasından sonra alınmaya hak kazananların ismi, Üniversitemizin web sayfasında (www.gantep.edu.tr) ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

2- Yerleştirilmeye hak kazanan adayların ilanı takip eden 7 iş günü içinde aşağıda belirtilen belgelerle birlikte Gaziantep Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir.

3- Nitelik bölümünde belirtilen hususlara haiz hemşire talebinin fazla olması halinde söz konusu bölümlerde değerlendirme dışı kalan adaylar genel hemşire alımlarında değerlendirmeye alınacaktır.

GÖREVE BAŞLAYACAKLARDA İSTENİLECEK BELGELER

1) 4 adet vesikalık fotoğraf

2) İkametgah

3) Nüfus cüzdanı fotokopisi

4) Adliyeden sicil temiz kağıdı

5) Diploma (Aslı veya noterden tasdikli)

6) KPSS sonuç belgesi (Aslı)

7) Sağlık Kurulu Raporu (Tam teşekküllü Devlet Hastanesinden )

8) Askerlik Belgesi (Aslı ya da noterden tasdikli)

9) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi veya 4/B maddesi ile 399 sayılı KHK'ye tabi sözleşmeli statüdeki hizmetler ile Sosyal Sigortalar Kanununa tabi özel kesimde geçen hizmetleri belgelendireceklerdir.

İletişim Bilgileri: (342)-3171307

Başvurular 12-26 Ocak 2011 tarihleri arasındadır.