Ondokuz Mayıs Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 20 Temmuz 2004 00:00, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Akademik Personel İlanı

19.07.2004/Milliyet

Üniversitemize 2547 Sayılı Kanun Hükümlerine göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere öğretim elemanı alınacaktır. Adayların 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları gerekmektedir.
A) Profesör adaylarının; Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 17. maddesi gereğince dilekçeleri ekinde özgeçmişini, yayın listesini, tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, yönettiği doktora çalışmalarını, Üniversiteye katkılarını kapsayan ve belgeleyen 6 takım dosya ile,
B) Doçent adaylarının; dilekçe, özgeçmişleri, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ve doçentlik belgesinin noter tasdikli sureti ile,
C) Yardımcı Doçent adaylarının; yabancı dili belirten bir dilekçe, özgeçmişleri, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ve doktora veya uzmanlık belgesinin noter tasdikli sureti ve varsa KPDS veya ÜDS belgeleri ile, (KPDS veya ÜDS'den 65 puan alanlar yabancı dil sınavından muaf tutulacaktır.)
Yardımcı Doçent kadrolarına Doçentler başvuramazlar.
D) Araştırma görevlisi adayları için;
- Dilekçe (Yabancı dil ve Anabilim Dalı belirtilecek), özgeçmişleri, Nüfus Cüzdan sureti, noter tasdikli mezuniyet belgeleri, tasdikli transkript belgesi, 2 adet fotoğraf, Askerlik Belgesi, Savcılık Belgesi.
- Adaylardan KPDS veya ÜDS'den 50 veya TOEFL sınavını klasik yazılı sisteminden en az 450 veya IELTS'den 4,5 aldıklarını belgeleyenler yabancı dilden muaf sayılacaktır.
- Adayların LES'den alanı ile ilgili en az 45.00 puan almış olması şarttır. Geçerlilik süresi 2 yıldır.

MÜRACAAT YERİ: Profesör ve Doçent adaylarının Üniversitemiz Rektörlüğüne, diğer adayların ilgili birimlere ŞAHSEN başvurmaları gerekmektedir.
SON MÜRACAAT TARİHİ:
İlanın Resmi Gazetede ve Gazetede çıktığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde olup, Yardımcı Doçent adaylarından yabancı dil sınavına girecekler ile Araştırma Görevlisi adaylarının sınav tarihleri ve yerleri ilgili birimlerinden öğrenilecektir.

BİRİMİ ANABİLİM DALI PROFESÖR DOÇENT YRD.DOÇ. ARŞ.GÖR.
Tıp Fakültesi Radyodiagnostik 1 - - -
Tıp Fakültesi Patoloji - - 1 -
Tıp Fakültesi İç Hastalıkları - -

1(Tıbbi Onkoloji Uzmanı)

-
Ordu-Fen Edebiyat Fak. Yeniçağ Tarihi - - 1 -
Ziraat Fakültesi Toprak - 1 - -
Samsun İkt.ve İd. Bil.Fak. İktisat - - - 1

Fen-Edebiyat Fakültesi

Sosyal Antropoloji - - 1 -

Fen-Edebiyat Fakültesi

Felfese - - 1 -