Gaziantep Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 09 Temmuz 2004 00:00, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Gaziantep Üniversitesi Akademik Personel İlanı

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve ilgili yönetmelik uyarınca öğretim elemanı alınacaktır.

Başvurular ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde şahsen yapılacaktır.

1. İlan edilen Profesör kadroları daimi statüdedir. Adayların başvuracakları anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmişleri ile bilimsel çalışma ve yayınlarını içeren 7 nüsha dosyayı ekleyerek Rektörlüğe teslim etmeleri gerekmektedir. Adayların doçentlik unvanı aldıktan sonra başvurdukları anabilim dalında yurt içindeki ve yurt dışındaki hakemli seçkin bilimsel dergilerdeki yayınlanan orjinal ve bilime katkı sağlayan yayınların bulunması, kendi alanlarında yüksek lisans ve doktora tezleri yürütmüş ve sonuçlandırmış olmaları şartı aranacaktır. (Adaylar tarafından belgelendirilecektir.)

2. İlan edilen Doçent kadroları daimi statüdedir. Adayların başvuracakları anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmişlerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını içeren 5 nüsha dosyayı ekleyerek rektörlüğe teslim etmeleri gerekmektedir.

3. Yardımscı Doçent adayları anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmiş ve diplomalarını ekleyerek hazırlayacakları 5 nüsha dosya ile birlikte ilgili fakülte dekanlıklarına ve yüksekokul müdürlüklerine başvuracaklardır. (Doçentlik Merkezi Yabancı Dil Sınavı Başarı Belgesi alanlar yabancı dil sınavından muaf tutulacakdır.)
4. Okutman kadrolarına başvuracak adayların Fen Edebiyat Fskültesi Dekanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Adaylar Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığından temin edecekleri başvuru formlarını doldurarak ve bu forma not transkriptlerini ve varsa KPDS sonuç belgelerini ekleyeceklerdir. (Yabancı Diller Bölümündeki okutmanlık yazılı almış olmaları gerekmektedir.) Sözkonusu kadrolara başvuracakların alanında en az lisans diploması almış olmaları gerekmekte olup, yüksek lisans veya doktora diploması olanlar tercih edilecektir.

5. Tüm adayların Üniversite Yönetim Kurulu tarafından belirtilen şartları sağlamaları gerekmektedir.

FAKÜLTESİ
AÇIKLAMA
BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI ÜNVANI ADEDİ
TIP FAK.
       
  Cerrahi Göz Hastalıkları Doçent 1
    Kulak-Burun-Boğaz Yrd.Doç. 1
MÜH. FAK. Bilgisayar Müh.   Yrd.Doç. 1
İKTİSADİ VE İD. BİL.FAK. İktisat İktisat Teorisi Yrd.Doç. 1
KİLİS FEN-EDE.F. Tarih   Yrd.Doç 1
GAZİANTEP EĞİTİM FAK. Türkçe Eğitimi Türkçe Öğretmenliği Yrd.Doç 1
İlköğretim Sosyal Bilimler Eğt. Yrd.Doç 1
    Matematik Eğitimi Yrd.Doç 1
MUALLİM RIFAT F. Türkçe Eğitimi Türkçe Eğitimi Yrd.Doç 1
REKTÖRLÜK        
  Yabancı Diller   Okutman 3
  Atatürk İlke ve İnk.Tar.   Okutman 2
BEDEN EĞR. SPOR YO.     Doçent 1
GAZİANTEP MESLEK YO.     Yrd.Doç. 1