Türkiye Ulusal Ajansı Bağımsız Dış Uzman Alım İlanı

İlan Giriş : 05 Kasım 2010 11:13, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Türkiye Ulusal Ajansı Bağımsız Dış Uzman Alım İlanı

TÜRKİYE ULUSAL AJANSI BAĞIMSIZ DIŞ UZMAN ÇAĞRISI

HAYATBOYU ÖĞRENME PROGRAMI (LLP)

BAĞIMSIZ DIŞ UZMAN

BAŞVURU İLANI

Türkiye'nin 1 Nisan 2004 tarihinden bu yana tam üye olarak katılmakta olduğu Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programlarının halen III. safhası uygulanmaktadır. Bu çerçevede, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programlarını ülkemizde yürütmekten sorumlu olan Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığına, Hayatboyu Öğrenme Programı alt-programları olan Comenius (Okul Eğitimi), Erasmus (Yüksek Öğrenim), Leonardo da Vinci (Mesleki Eğitim), Grundtvig (Yetişkin Eğitimi) ve Ortak Konulu Programlar kapsamında sunulan,

· proje tekliflerinin, proje raporlarının, proje ürün ve sonuçları ile diğer her türlü materyalin değerlendirilmesi ve

· projeler ile bağlantılı inceleme, analiz, izleme ve takip ve diğer faaliyetlerin yürütülmesi,

amacıyla; incelenecek dosya adedini esas alacak şekilde ve Merkez Başkanlığınca dosya başına tespit edilecek ücret bazında, sözleşmeye dayalı olarak hizmet sunacak bir "Bağımsız Dışı Uzman Havuzu" oluşturulacaktır. Bağımsız dış uzmanların hizmetlerinden, teklif çağrılarında ve ilgili diğer belgelerde belirtilen program hedeflerine ve ulusal önceliklere uygun olarak Merkez Başkanlığının belirlediği usullerle ve gerekli gördüğü dönemlerde yararlanılacaktır.

Bağımsız dış uzman başvuru şartlarını ve usullerini, görevlerini, çalışma sürelerini ve çalışma şekillerini içeren kapsamlı bilgilere ve başvuru formuna Başkanlığımızın internet sitesinden ulaşılabilir.

Bağımsız dış uzmanlık için son başvuru tarihi 26 Kasım 2010'dur. Bu tarihten sonra yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

İlgililerin dikkatine önemle sunulur.

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı

NOT 1: Bu ilan sonucu yeni bir bağımsız dış uzman havuzunun teşekkül ettirilmesi ile birlikte 01.11.2007 tarihli ilanla oluşturulmuş Hayatboyu Öğrenme Programı "Bağımsız Dış Uzman Havuzu" lağvedilmiş sayılır.

NOT 2: Halen Merkez Başkanlığımız Gençlik Programı "Bağımsız Dış Uzman Havuzu"nda yer alan kişilerin ihtiyaç halinde Hayatboyu Öğrenme Programı çerçevesinde de görevlendirilebilmeleri mümkün olduğundan halen Gençlik Programı dış uzmanı olan kişilerin bu ilan kapsamında yeniden başvuru yapmamaları rica olunur.

Başvuru Esasları