Kırşehir Kaman Belediyesi İtfaiye Eri Alım İlanı

İlan Giriş : 16 Eylül 2010 11:45, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kırşehir Kaman Belediyesi İtfaiye Eri Alım İlanı

KIRŞEHİR/KAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NDAN

657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48, maddesinin (A) fıkrasının şartlarını ve Belediye İtfaiye Yönetmeliğinin 15. maddesinde İtfaiye Eri Kadrolarına ilk defa atanma şartlarına göre, aşağıdaki şartları taşımak koşulu ile itfaiye Eri kadrolarına alım yapılacaktır.

ATAMA YAPILACAK KADROLAR

SINIFI/DERECESİ UNVANI ABET CİNSİYET TAHSİLİ

GİH 11 İtfaiye Eri 1 E'K 4 yıllık eğitim veren fakültelerin inşaat mühendisliği bölümü mezunu olmak

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI:

1. Türk vatandaşı olmak

2. Sınavın yapıkliği tarih itibari ile adayların 30 yaşım doldurmamış olmak

3. Tartılma ve Slçütae aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla, erkeklerde en az 1 ,67 metre kadınlarda 1.60 mette boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) i 0 kilodan fazla fark olmamak (Kurumumuz elemanlarınca ölçülecektir).

4. Muvazzaf Askerlik Hizmetini yapmış, Tecilli yada muaf olmak

5. Kalıcı bulaşıcı hastalığı olmamak, görevlerini düzenli bir biçimde yapmaya engel olacak bedence ve akılca bir sakatlıkları bulunmamak,

6. Siyasî ve Medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak,

7. Kamu haklarından mahrum bulunmamak.( Ağır hapis veya 1 yıldan fazla hapis cezası ile veya yüz kızartıcı bir saç ile hüküm giymiş bulunmamak)

8. KPSS (Kama Personeli Seçme Sınavı) 2010 sınavlarına girmiş ve, KPSSP3 puan türünden enaz 80 ve üzeri puan almış olmak,

9. Herhangi bir kamu kuruluşunda 657 saytit. yasaya tabi çalışıyor olmamak
1 ö. Belediyemize başvuran adayların KPSS başarı puanlama göre sıralanarak en yüksek puan) ı adaydan başlamak özere atama yapsfaeak boş kadroların 3 katı oranında aday sınava çağrılacaktır. Sınava çağnian adaylar için sınava giriş, belgesi düzenlenecektir. Sınava giriş belgeleri 22.09. 2010 çarşamba günü Yazı İşleri Müdürlüünden alınacaktır.

BAŞVURU YERİ VE SEKLİ:

Başvurular 21.09 2010 salı gönü saat:09:30 dan başlayıp aynı gün saat:15:00 e kadar Kaman Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır. E-mail yada posta yolu ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir,

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELCELER:

Kaman Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğünden alınacak başvuru formu aday tarafından eksiksiz ve okunakh şekilde tükenmez kalemle doldurulamak suretiyle aşağıdaki belgeler eklenecektir.

1. Nüfus Cüzdan fotokopisi (T.C. Kimlik Nolu)

2. öğrenim durumlarını gösterir belgenin asli veya onaylı sureti.

3. Son 3 ay içinde çekilmiş 3 adet vesikalık fotoğraf

4. KPSS sınav sonuç belgesinin aslı veya onayfıstıretî.

5. Cumhuriyet Başsavcılığından adli sicil belgesi Son 1(Bir) ay içinde alınmış).

SINAV VERİ VE SAATİ

Sınav yeri Kaman Belediye Başkanlığı Hizmet Binası olup; 30.09.2010 perşembe günü saat 10.00'da yapılacaktır.

Dayanıklılık sınavı yine aynı gün saat: 13:00 de Belediyemiz İtfaiye Amiriiğinde yapılacaktır(EŞOFMAN VE SPOR AYAKKABILI GELİNECEKTİR)

SINAV KONUSU (MÜLAKAT)

a) Türkiye Cumtairiyet Anayasası

b) Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi

c) 657 Sayılı Devtet Memurları Kanunu

d) Mahali İdareler ile ilgili Temel Mevzuat

e) Genel Kültür.

DEĞERLENDİRME

Başvuranlar arasından en yüksek puana sahip adaydan başlamak Bzere, ilan edilen kadro sayısının 3 katı aday belirlenerek SozJO sınava çağrılır. SSziö sınavda başarılı olabilmek için; 100 üzerinden en az 70 puan almış olmak gerekir. Bsısarı nolu, stoiü mülakat sınavında aitnan no(tur.sonuçlar Belediyemiz internet sitesinden yayımlanacak ve fca/amın adaylara postayla bildirilecektir. Yüksek puandan başlamak üzere; Kadro saytsı kadar ASİL, Kadro sayısmın yarısı kadar yedek üye belirlenecektir. Atama yapılanlardan göreve t»as!aır«ayan!arın yerine yedek adaylar arasından başarı sırasına göre atama yapılacaktır,

İLANEN DUYRULUR