Kepsut SYDV Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 27 Ağustos 2010 17:07, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kepsut SYDV Sözleşmeli Personel Alım İlanı
BALIKESİR/ KEPSUT İLÇESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI 1 ADET SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Balıkesir-Kepsut İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına aşağıda belirtilen nitelikte Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulunca 02.08.200 tarih ve 2006/4 sayılı kararı ile yürürlüğe konulan Vakıflarda çalışacak personelin niteliklerini belirleyen Norm Kadro Standartları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar ve 4857 sayılı Kanunu uyarınca mülakat ile 1 (Bir) adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi ünvanlı sözleşmeli personel alınacaktır.

İstenilen İşgücü sayısı : 1 (Bir)

İş Ünvanı :Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi

Eğitim Durumu : Üniversitelerin 4 yıllık Lisans Programlarından Mimarlık, İnşaat Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği,Makine Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği,Endüstri Mühendisliği,Yazılım Mühendisliği,İşletme Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak.

Cinsiyet : Erkek

ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER :

1-GENEL ŞARTLAR :

1-Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak.

2-Medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak.

3-Sınava son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak.

4-Askerlik Görevini yapmış olmak.

5-Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahutta affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas,irtikap,rüşvet,hırsızlık,sahtecilik,dolandırıcılık,inancı kötüye kullanma dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal e istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet Sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak.

6-Eğitim Durumu : Üniversitelerin 4 yıllık Lisans Programlarından Mimarlık, İnşaat Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği,Makine Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği,Endüstri Mühendisliği,Yazılım Mühendisliği,İşletme Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak.


7-2009-2010 yılında yapılan KPSSP 3 puan türünde 75 ve üzeri puan almış olmak.

8-Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

9-Adli sicil kaydı bulunmamak.
10-En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,aktif olarak araç kullanabiliyor olmak.

11-Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl sağlığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak.

12-İyi derecede bilgisayar kullanabiliyor olmak.(Okul Diploması ve işletmenlik sertifikası bulunması gerekmektedir).

13-Öğrenmeye sürekli gelişime açık olma ve belirli bir vizyon ve görev sorumluluğu bilinci içerisinde disiplinli çalışma alışkanlığına, devlet vakarına ve ciddiyetine yakışan ahlak ve tutuma sahip olmak.

14-657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde sayılan genel ve özel şartlara sahip olmak.

15-Adayların İngilizce yeterlik durumunu gösteren (KPDS-KPSS-TOEFL-IELTS) gibi belgelerin ibraz edilmesi tavsiye edilmektedir.

ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER

İş Talep Formu (Vakfımızdan veya www.kepsut.gov.tr. Adresinden ulaşılabilecektir.)

Diploma ve mezuniyet belgesinin örneği,

Nüfus Cüzdan örneği

KPSS sonuç belgesi

Sabıka kaydı olmadığına dair savcılık belgesi

2 adet vesikalık fotoğraf

Askerlik terhis belgesi aslı veya sureti

Tam teşekküllü hastaneden alınmış heyet raporu(Sınavı kazanandan sınav sonrası istenecektir)

Varsa iş deneyim belgeleri

Yukarıda sayılan belgeler Kepsut Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bürosuna elden veya taahhütlü mektupla 24 Eylül 2010 günü mesai bitimine kadar teslim edilecektir.İstenen belgelerin asılları sınavı kazanan adaydan daha sonra istenecektir.Postadaki gecikmelerden Vakfımız sorumlu değildir.

SINAVA BAŞVURU VE SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER

1-Başvuru yapan adayların tamamı 5-6 Ekim 2010 tarihlerinde sınav Komisyonunca mülakat sınavına tabi tutulacaktır.

2-Kepsut Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına başvuracak aday sayısının 3 (üç) sayısının altında olması durumunda sınav iptal edilecektir.

3-Sınav Sözlü sınav olarak Vakıf Mütevelli Heyetince belirlenen Sınav Komisyonu tarafından mülakat yöntemi ile gerçekleştirilecek olup,bu sınavdan başarılı sayılabilmek için adayların 100 (yüz) puan üzerinden en az ortalama 70 (yetmiş) puan alması gerekmektedir.

4-Sözlü sınav 5-6 Ekim 2010 tarihlerinde yapılacak olup,saat 10.00'da adaylar sıra ile mülakat salonuna çağrılacaklardır.Mülakat sınavı Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirilecektir.

5-Mülakat sınavı sonucu 70 ve üzeri puan alan adaylardan başlamak üzere en yüksek puanı alan kişi sınavı geçerek işe kabul edilmiş olur.

6-Sözleşmenin imzalandığı gün adayın işe başladığı gün olarak kabul edilir.

Vakfımız mülakat sonucunda personel alıp almamakta serbesttir.