Ordu Ilıca Belediyesi İtfaiye Eri Alım İlanı

İlan Giriş : 13 Ağustos 2010 16:30, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Ordu Ilıca Belediyesi İtfaiye Eri Alım İlanı

ORDU İLİ ILICA BELEDİYE BAŞKANLIĞI SINAVLA İTFAİYE ERİ ALIMI İLANI

Ilıca Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları kanunun kapsamında istihdam edilmek üzere 21.10.2006 tarih ve 26326 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Belediye İtfaiye Yönetmeliği ile 11.04.2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede Yayınlanarak yürürlüğü giren Belediye itfaiye Yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelikte belirtilen hükümler çerçevesinde Belediyemiz norm kadrosunda boş bulunan aşağıda sınıfı, unvanı, derecesi, adedi KPSS taban puanı belirtilen itfaiye eri kadrosuna 2008- yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş ve aşağıda belirlenen taban puanı alıp başkanlığımıza müracaat eden adaylar arasından, en yüksek puandan başlamak üzere ilan edilen kadro sayısının 3 katı aday tesbit edilerek sözlü sınava alınacaktır.

SINIFI UNVANI DERECE ADET CİNSİYET TABAN PUANI EĞİTİM DURUMU

GİH İtfaiye Eri 11 1 E/K 50 Lise Ve Dengi Okulların Elektrik bölümü mezunu olmak

İTFAİYE ERİ İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI

657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 nci maddesindeki genel şartların yanı sıra,

1-Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

2-Sağlık açısından kapalı mekan.dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmak,

3-Tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1,67 m, kadınlarda en az 1.60 m boyunda olmak ve boyun 1 m den fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 Kg dan fazla fark olmamak. Başvuru formundaki boy ve kilo belirleme ölçümünü sağlık kuruluşuna onaylatmak.

4-İtfaiye eri sınavının yapılacağı 31/08/2010 günü itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak. 5-Lise ve dengi okulların elektrik bölümü mezunu olmak

BAŞVURU SÜRESİ VE YERİ

Başvuru süresi 27/08/2010 günü sabah 09.30 da başlayacak ve yine aynı gün saat 16.00 da sona erecektir.Başvurular belediyemiz yazı işleri müdürlüğüne şahsen yapılacaktır.(Posta ve e-mail yolu ile yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENECEK BELGELER

1-Aday tarafından doldurulacak başvuru formu Ilıca belediyesi yazı işleri müdürlüğünden temin edilecektir.

2-2008yılı KPSS sonuç belgesi örneği aslı veya noter tastikli ibraz edilecektir.

3-T.C. Kimlik no'lu nüfus cüzdanı fotokopisi (.Aslı İbraz edilecektir.)

4-Öğrenim durumlarını gösterir belge fotokopisi ( Aslı veya noter tastikli sureti ibraz edilecektir.)

5- 4 Adet yeni çekilmiş vesikalık fotoğraf.

6-İkametgah senedi.

7-Askerlikle ilişiği olmadığına dair beyan,

8-Adli sicil kaydı.
9-Sağlık ocağından alınmış boy ve kilo tesbiti gösterir belge.

10-Tam teşekküllü hastanelerden heyet raporu(İtfaiye eri olur diye yazacak)

SINAV YERİ VE ZAMANI

Sınav Ilıca Belediyesi hizmet binasında başkanlık odasında 31/08/2010 günü saat 9.00 da sözlü sınav olarak yapılacaktır. Sınava giriş belgesi olmayan ve başvuru sırasında istenen belgeleri noksan olan adaylar ve sınava geç kalan adaylar sınava alınmayacaktır.

SINAV ŞEKLİ DEĞERLENDİRME

1-Sözlü sınav mülakat şeklinde yapılır.Sınava geç gelenler alınmazlar.

2-Sözlü sınavda değerlendirme komisyon üyelerinin ayrı ayrı takdir edecekleri puanların ortalaması bulunacak ve enaz 70 puan alan aday sınavı kazanmış sayılacaktır..

3-Sınav ilaninda belirtilen kadro sayısı kadar aday komisyonca belirlenin sözlü sınav listesindeki basan sıralamasına göre sınavın bitiş tarihinden itibarin iki gün içinde liste halinde belediyemiz ilan panolarına asılarak ve kazanan adayların adreslerine gönderilerek duyurulur. .

4-Sınav ilanında belirtilen kadro sayısı kadar yedek aday basan listesi ilan edilir.Sınavı kazan adayın süresi içinde gelmemesi halinde yedek aday atanma için çağnlır.

5-Sınav komisyonu, sınav sonucunda personel alımı için ilana çıktığı kadroya adayların başarı puanlarını düşük bulduğu veya yeterli görmediği takdirde sınavı iptal etme hakkına sahiptir.

6-Sınavı kazananlann başvuru sırasında istenen belgelerde eksik yoksa atama için ayrıca belge istenmez.

SINAV KONULARI

1 -Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,

2-Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi.

3-657 Sayılı Devlet Memurlan Kanunu,

4-Mahalli İdarelerle ilgili Temel Mevzuat

5-Belediye İtfaiye Yönetmeliği ile ilgili sorular.